digi mate offers
digi mate offers

Extreme Body Makeover: Εξατομικευμένο Fitness Πλάνο 3 Μηνών Κλείσε 1 από τα 30 διαθέσιμα εξατομικευμένα fitness πλάνα 3 μηνών & υποδέξου το καλοκαίρι με το σώμα των ονείρων σου! ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 30 διαθέσιμα πακέτα Extreme Body Makeover… Θα προλάβεις; Extreme Body Makeover: Εξατομικευμένο Fitness Πλάνο 3 Μηνών Κλείσε 1 από τα 30 διαθέσιμα εξατομικευμένα fitness πλάνα 3 μηνών & υποδέξου το καλοκαίρι με το σώμα των ονείρων σου! ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 30 διαθέσιμα πακέτα Extreme Body Makeover… Θα προλάβεις; Extreme Body Makeover: Εξατομικευμένο Fitness Πλάνο 3 Μηνών Κλείσε 1 από τα 30 διαθέσιμα εξατομικευμένα fitness πλάνα 3 μηνών & υποδέξου το καλοκαίρι με το σώμα των ονείρων σου! ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 30 διαθέσιμα πακέτα Extreme Body Makeover… Θα προλάβεις;

Πρόλαβε 1 από τα 30 διαθέσιμα πακέτα Extreme Body Makeover έως 18/2

 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Minutes

 • 00

  Seconds

Τι περιλαμβάνει η προσφορά

Κλείσε το εξατομικευμένο fitness πλάνο 3 μηνών «Extreme Body Makeover» στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή των 79€.

 
Απεριόριστη χρήση γυμναστηρίου
Απόλαυσε την απεριόριστη χρήση γυμναστηρίου στις καλύτερες εγκαταστάσεις και στο πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Απεριόριστα ομαδικά προγράμματα σχεδιασμένα να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Την πολύτιμη συμβολή κορυφαίων γυμναστών με το δικό σου εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

Personal coaching & λιπομέτρηση
Η συνεδρία λαμβάνει χώρα μεταξύ του ασκούμενου & έμπειρου πιστοποιημένου fitness coach προκειμένου να αξιολογηθούν κάποιοι τομείς όπως η σύσταση του σώματος, το ποστοσό λίπους, το ιστορικό, οι στόχοι, οι προσωπικές δυσκολίες κλπ. προκειμένου να αναπτυχτεί 100% εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης πάνω στις δικές σου ανάγκες. Επιπλέον, λαμβάνεις διαρκεί υποστήριξη και ανατροφοδότηση καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Συμβουλευτική διατροφής
Ο έμπειρος πιστοποιημένος διατροφολόγος θα σε βοηθήσει να θέσεις γερές βάσεις για την επίτευξη του σώματος των ονείρων σας. Λαμβάνοντας υπόψη τη λιπομέτρηση και το personal coaching κλπ. θα λάβετε την απαραίτητη κατεύθυνση και συμβουλευτική υποστήριξη για να χάσετε βάρος ή να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

VacuPower
No1 τεχνολογία αδυνατίσματος με υποπίεση! Πρόκειται για ένα μηχάνημα που συνδυάζει αερόβια άσκηση και με υποπίεση. Προκαλεί δηλαδή καύση περισσότερων θερμίδων κατά 30-40%, σε σύγκριση με ότι θα καταναλώναμε χωρίς την ύπαρξη της υποπίεσης του Vacupower.

 

Συνεδρίες Vibes
Το NEMES BOSCO SYSTEM είναι μια πλατφόρμα που παράγει δόνηση. Ο ασκούμενος στέκεται πάνω σε αυτή και εκτελεί ασκήσεις εδάφους. Ο συνδυασμός της άσκησης που εκτελεί ο ασκούμενος σε συνάρτηση με τη δόνηση που δέχεται (αύξηση κυκλοφορικού, καλύτερη αιμάτωση μυών, αρθρώσεων) δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, με απόλυτη ασφάλεια και το κυριότερο, σε απίστευτα σύντομο χρόνο.

 

TRX
Το TRX είναι ο πλέον ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης, ο οποίος υπόσχεται να αλλάξει το κορμί σου. Οι επαναλαμβανόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυικών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο το σώμα.

 

Pilates equipment
Οι καινοτόμες ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από τον διάσημο γυμναστή Joseph Pilates εστιάζονται στη μυϊκή ενδυνάμωση ενώ σε βοηθούν να διατηρήσεις ένα συμμετρικό και αναζωογονημένο σώμα. Χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός (Reformer κλπ) για επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων.

 

Spinning
Tο αυθεντικό και πιο δημοφιλές πρόγραμμα ποδηλασίας κλειστής αίθουσας με φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το Spinning αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης 500-600 θερμίδων ανά προπόνηση. Οι καρδιακοί παλμοί ανεβαίνουν, η μουσική δυναμώνει, o instructor φωνάζει, τα πετάλια παίρνουν φωτιά, το ίδιο και τα πόδια σου και εσύ δίνεις το 100% του εαυτού σου!

 

 
 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΚλείσε το εξατομικευμένο fitness πλάνο 3 μηνών στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή των 79€.
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τι θα πετύχεις

Απόκτησε το σώμα που πάντα ονειρευόσουν & εκτίναξε την αυτοπεποίθηση σου σε μόλις 3 μήνες!

 
 

 • Θα πετύχεις απώλεια βάρους έως 10 κιλά
   
 • Θα αισθανθείς την ενδυνάμωση των μυών σου
   
 • Θα χάσεις έως 12cm τοπικού πάχους
   
 • Θα δεις αισθητή σύσφιξη
   
 • Θα μειώσεις αισθητά την κυτταρίτιδα
   
 • Θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση
   

Σε ποιους απευθύνεται

Το «Extreme Body Makeover» είναι ένα εξατομικευμένο fitness πλάνο 3 μηνών για απώλεια βάρους, τοπικού πάχους, καύση λίπους, σύσφιξη, κυτταρίτιδα!

 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΚλείσε το εξατομικευμένο fitness πλάνο 3 μηνών στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή των 79€.
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανακάλυψε την εμπειρία των Desport Health Clubs

 

Οι μοντέρνοι χώροι, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι έμπειροι συνεργάτες, είναι η εγγύηση για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Καλώς ήλθες στον κόσμο των Desport Health Clubs Τα DESPORT HEALTH CLUBS προσφέρουν υπηρεσίες γυμναστικής και άθλησης από το 1994 στους Αμπελοκήπους και από το 2004 και στη Παλλήνη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Οι μοντέρνοι χώροι, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι έμπειροι συνεργάτες μας , είναι η εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των παροχών που απολαμβάνουν τα μέλη μας. Γυμνάσου ανάμεσα σε φίλους! Desport είναι μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει γυμνάζομαι ανάμεσα σε φίλους, ψυχαγωγούμαι, εκτονώνομαι και από την οποία προήλθε η λέξη sport. Με όραμα μας να συμβάλλουμε στο να βρει ο αθλητισμός τα χαμένα αυτά χαρακτηριστικά του, με στόχο την ποιοτική και επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και άθλησης αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι η άσκηση δεν είναι καταναγκαστική εργασία αλλά διέξοδος, ψυχαγωγία και κυρίως ένας τρόπος ζωής, δημιουργήσαμε τα DESPORT HEALTH CLUBS. Πέτυχε τους στόχους σου με τους καλύτερους! Ένας υπέροχος νέος και ανανεωμένος χώρος για όσους πραγματικά αγαπούν την γυμναστική! Το μοναδικά εξειδικευμένο προσωπικό είναι κοντά σας κάθε λεπτό για να σας βοηθήσει με τις γνώσεις του! Διαμορφώστε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το σώμα σας και νιώστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και υγειά! Υπηρεσίες Ομαδικά προγράμματα
DESPORT Beauty Studio
Nemes Bosco System
Vacu Power
Spinning
Zumba
TRX-Suspension Training
Λιπομέτρηση
Pilates Equipment
…και όχι μόνο!
 

Ζήσε την εμπειρία των Desport Health Clubs

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία fitness από κοντά!

 Λ. Μαραθώνος 17ο χλμ. & Πλουτάρχου, Παλλήνη

 
 

  Κλείσε σήμερα το Extreme Body Makeover 3 μηνών στην απίστευτη τιμή των 79€ και δες τα αποτελέσματα στο σώμα σου!

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πρόλαβε 1 από 30 διαθέσιμα εξατομικευμένα πλάνα.