digi mate offers
digi mate offers
 

Το Apple Stars δίνει την δυνατότητα στο παιδί σου να μάθει Αγγλικά με την κορυφαία μέθοδο εκμάθησης pentApplex από 49€ με πολλά bonus ΔΩΡΑ & μοναδικές προσφορές!!

Πρόλαβε τα super deals του Σεπτεμβρίου μέχρι 11/9.

 
 
 

Μάθε τα SUPER DEALS του Σεπτεμβρίου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για τις προσφορές.

* Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 11/9

 

Είναι γεγονός ότι η εκπαιδευτική προσέγγιση των apple stars αποτελεί έναν ισορροπημένο συνδυασμό πολύχρονης εμπειρίας και καινοτομίας.

 

Διανύοντας την δεύτερη δεκαετία εμπειρίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τα applestars ξεχωρίζoυν με τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους μαθητές.

 

Βασική φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου είναι η κατάκτηση των Αγγλικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική, ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που θα εμπνέει τους μαθητές να μελετήσουν, να ακούσουν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτής.

 
Προγράμματα Αγγλικών για παιδιά

 
Τα τμήματα στα οποία εντάσσονται οι μαθητές είναι τα ακόλουθα:

 

  • Προκαταρκτικά τμήματα Stars, Junior A & B
  • Τμήματα αρχικού Επιπέδου Class A, B, C & D
  • Τμήματα μεσαίου επιπέδου – Class E, Lower – B2
  • Τμήματα Αγγλικών υψηλού επιπέδου – Proficiency – C1 – C2

 
 
 

Μάθε τα SUPER DEALS του Σεπτεμβρίου

 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ
 
 
 
Μικρές ομάδες 7 ατόμων [κατά μέσο όρο].

Ο μαθητής-τρια πολλαπλασιάζει την ευφυΐα του αξιοποιώντας τη συνολική γνώση της ομάδας. Ανταλλάσσει με τους συμμαθητές του διαφορετικές οπτικές για το ίδιο θέμα.

 

Διαδραστικοί Πίνακες

Σε κάθε αίθουσα των εκπαιδευτηρίων μας, το μάθημα ζωντανεύει σε διαδραστικούς πίνακες.

 

Δημιουργικές Δραστηριότητες

Ενίσχυση της εμπέδωσης της αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

 

e-Books

Τα e-books (ηλεκτρονικά βιβλία) δίνουν νέο περιεχόμενο στη μελέτη των μαθητών. Επιτρέπουν στους σπουδαστές να εξασκηθούν στο λεξιλόγιο, τη γραμματική και την ακουστική κατανόηση με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Ενισχύουν την εμπέδωση της ύλης, και επιτρέπουν την άνετη εργασία των μαθητών, σύμφωνα με τον προσωπικό τους ρυθμό.

 

Εργασίες σε ζευγάρια και ομάδες

Οι μαθητές εργάζονται μαζί, μιλούν και συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα. Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή τους και εξασκούν βασικές επικοινωνιακές ικανότητες ζωής.

 
 
Εκπαιδευτικά Projects

Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τον πολιτισμό των χωρών όπου ομιλούνται οι γλώσσες που διδάσκονται μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων.

 

Επαναληπτικές εβδομάδες

Στα apple stars, τρεις φορές τον χρόνο οργανώνουν επαναληπτικές εβδομάδες, όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν την δουλειά που έχουν κάνει την προηγούμενη περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι την εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την περίοδο πριν ή μετά το Πάσχα γίνονται οι Revision Weeks.

 

Parents΄ week

Parents΄ week είναι η εβδομάδα όπου οι γονείς των μαθητών συμμετέχουν στην τάξη. Οι μαθητές προετοιμάζουν ομαδικές εργασίες τις οποίες παρουσιάζουν στους γονείς με την βοήθεια διαδραστικού υλικού και την καθοδήγηση των καθηγητών. Με αυτόν τον τρόπο, οι γονείς παρακολουθούν από κοντά την διαδικασία μάθησης μέσω της βιωματική διδασκαλίας. Ζούν την Τάξη στη Πράξη!

 

Portfolio μαθητή

Ο κάθε μαθητής-τρια έχει το δικό του φάκελο γλωσσικών δραστηριοτήτων, όπου συγκεντρώνει το ιστορικό, στόχους και τα επιτεύγματά του.

 
 

Μάθε τα SUPER DEALS του Σεπτεμβρίου

 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ
 
 
Πρόσθετο βοηθητικό υλικό

Αν και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εκπαιδευτικά μέσα, παράγουμε πρόσθετο διδακτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και το μαθησιακό τύπο των μαθητών μας.

 

Exam2win workshops [mock tests]

Επιπλέον μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις, μέσα από αυθεντικά tests σε συνθήκες πραγματικής εξέτασης και interviews με ξένους καθηγητές [Oral examiners].

 

Study Help [πρόγραμμα μελέτης]

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας και υποστήριξης, που γίνετε 2 ώρες κάθε εβδομάδα και παρέχετε δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές μας. Με την καθοδήγηση και την βοήθεια των καθηγητών, οι μαθητές μπορούν να κάνουν τις εργασίες τους και να λύσουν τυχόν απορίες. Δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

 

Τετράδιο Εργασιών και Συνεργασίας

Καθημερινή ενημέρωση των γονέων από το πρωτοποριακό Τετράδιο Εργασιών και Συνεργασίας μας.

 
 
Δανειστική Βιβλιοθήκη

Δωρεάν συνδρομή στη Δανειστική μας Βιβλιοθήκη με μεγάλη ποικιλία βιβλίων και περιοδικών στην Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική γλώσσα. Οι σπουδαστές βρίσκουν άρθρα που τους ενδιαφέρουν και ωθούν με το πιο ευχάριστο τρόπο τη βελτίωση της απόδοσής τους.

 

Εργαστήρια Multimedia

Εργαστήρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας. Η χρήση της τεχνολογίας, ενθαρρύνει τους σπουδαστές να εξασκηθούν στη γλώσσα μέσω παιχνιδιών δράσης και δραστηριοτήτων, απολαμβάνοντας το μάθημα.

 

Προβολή Ταινιών και παρακολούθηση Θεατρικών Παραστάσεων

Ο ευχάριστος τρόπος να ¨ακονίζουν¨ οι σπουδαστές τις γνώσεις τους στα αγγλικά παρακολουθώντας ειδικά επιλεγμένες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

 

Βιωματική εκμάθηση

Εδώ οι μαθητές μας ζουν τη γλώσσα που διδάσκονται, με τη μέθοδο “pentAPPLEx teaching method.”

Μάθε αγγλικά στα φροντιστήρια applestars!

 

Μάθε τα SUPER DEALS του Σεπτεμβρίου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για τις προσφορές.

* Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 11/9