digi mate offers
digi mate offers
 
Strategic online solutions
 

Υπεύθυνος Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου
Τηλέφωνο 210 9708678
E-mail kchatzip@digi-mate.eu
REF 8963b8065d2c-2

 

Προσφορά 

 

Πρόταση συνεργασίας «DIGITAL MARKETING» για ανάπτυξη πωλήσεων γυμναστηρίου μέσω ηλεκτρονικών δράσεων.

.


Κύριε Καρανίκα

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να παρουσιάσουμε την ομάδα μας καθώς και τις λύσεις μας με σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικού marketing και εργαλείων.

Παρακάτω θα βρείτε την ανασκόπηση των δεδομένων που συζητήσαμε και τέσσερα διαφορετικά πακέτα λύσεων για την επίτευξη των στόχων.

 
 

Προς MyGym fitness club
Τηλέφωνο
Διεύθυνση Κατερίνη
Υπεύθυνος Κος Καρανίκας

 

Στόχοι

 
 

Στόχοι προς επίτευξη καταστήματος Λιτόχωρο

Επίτευξη μηνιαίων εισροών > 4.700€ κατά μέσο όρο

 
 

Στόχοι προς επίτευξη καταστήματος Κατερίνη

Αύξηση μηνιαίων εισροών κατά 2.000-3.000€ κατά μέσο όρο

 
 

Στρατηγική επίτευξης Λιτόχωρο

 • Ανάπτυξη νέου προϊόντος (small group)
 • Προσέλκυση νέων πελατών για Small group
 • Διαφημιστική προσέλκυση νέων πελατών για συνδρομές γυμναστηρίου 3μηνες, Μηνιαίες
 
 

Στρατηγική επίτευξης Κατερίνη 

 • Προσέλκυση νέων πελατών για Small group
 • Διαφημιστική προσέλκυση νέων πελατών για συνδρομές γυμναστηρίου (όλη την γκάμα)

 

Πακέτο 1 - Lead acquisition package

 
To πακέτο «Lead acquisition package» είναι σχεδιασμένο για την δυνατόν αποτελεσματικότερη προσέλκυση ευκαιριών πώλησης με σκοπό την μετατροπή τους σε πελάτες.

 

Ουσιαστικά σε αυτό το πακέτο σκοπός μας είναι να υπολογίσουμε πόσες ευκαιρίες πώλησης (υποψήφιοι πελάτες) χρειάζονται για να κλείσει ένας πελάτης άρα και πόσες ευκαιρίες πώλησης χρειάζονται για την επίτευξη του συνολικού αποτελέσματος.

 Στην συνέχεια σχεδιάζουμε τις καμπάνιες & το διαφημιστικό budget που χρειάζεται για να προσελκύσουμε τον απαιτούμενο αριθμό

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 

1.Ανάπτυξη advertising plan

Λαμβάνοντας υπ’οψιν:

 • Την «τοποθέτηση» της επιχείρησης, δηλαδή την νο1 αξία που υπόσχεται έναντι των ανταγωνιστικών υπηρεσιών
 • Το profile των υποψηφίων αγοραστών
 • Την εποχικότητα
 • Την περιοχή δράσης

Αναπτύσσεται ένα σχέδιο που ορίζει το μείγμα διαφημιστικών τακτικών & διαφημιστικών καναλιών καθώς και τον χρόνο που αυτές θα εκτελεστούν.

 

2.Κορυφαία εκτέλεση

Αφού έχει συμφωνηθεί το πλάνο κατασκευάζονται και εκτελούνται οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας :

 • Επαγγελματικές διαφημιστικές μακέτες
 • Επαγγελματική διαφημιστική κειμενογράφιση
 • Sales pages (σελίδες πώλησης) κορυφαίας αισθητικής, σχεδιασμένες για κορυφαίο ποσοστό μετατροπών βασιζόμενοι σε αντιδράσεις χρηστών από παλαιότερες καμπάνιες
 • Appointment system με αυτόματες ειδοποιήσεις Email –SMS

 

3. Διαχείριση campaign Live Optimization

Μια καμπάνια πρέπει να παρακολουθείται και να βελτιώνει συνεχώς τον λόγο κόστος /αποτέλεσμα. Αυτό το επιτυγχάνουμε εκτελώντας τις παρακάτω ενέργειες

 • Α-Β τεστ : Για κάθε στοιχείο που δημιουργεί μια καμπάνια πχ (τίτλος διαφήμισης, κεντρική εικόνα σελίδας κ.α.) δοκιμάζουμε παραπάνω από μία εκδοχές για να βρούμε τον βέλτιστο συνδυασμό
 • Trial & error testing: Για κάθε καμπάνια που δεν βρίσκεται μέσα στα νούμερα των προδιαγραφών εκτελείτε μια σειρά trial & error πειραμάτων, δηλαδή διατυπώνουμε υποθέσεις και ελέγχουμε αν ισχύουν μέχρι να βρούμε την απάντηση και η καμπάνια να αποδίδει τα αναμενόμενα.

 

4. Πρόσβαση στο Digi-mate cloud software

Τέλος κατά την διάρκεια της συνεργασίας προσφέρουμε απεριόριστη πρόσβαση στο cloud based software διαχείρισης όπου θα έχετε την δυνατότητα

 • Real time reporting : Θα μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα των τακτικών σε πραγματικό χρόνο.Διαχείρισης των leads : Θα μπορείτε να βλέπετε, να σημειώνετε & να αναζητάτε τα leads σας βάση της καμπάνιας, του σταδίου πώλησης ή της ετοιμότητας αγοράς του κάθε lead.
 • Παρακολούθηση μακροπρόθεσμης προόδου: Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την μακροπρόθεσμη εξέλιξη και την διείσδυση στην τοπική αγορά τηρώντας το άθροισμα των δεδομένων υπό μορφή funnel πωλήσεων.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

 
16157
16161
16163
16320
16322
 

Πακέτο 2 - Funnel building package

 
Το funnel building package είναι ένα πακέτο που «εξελίσσει» το Lead acquisition package και το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Πρόκειται για ένα πακέτο που υπόσχεται να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο funnel πωλήσεων δηλαδή την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της δομής των βημάτων που ακολουθεί ένας υποψήφιος πελάτης με σκοπό την επίτευξη αγοράς. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις παρακάτω επιπλέον υπηρεσίες.

.

 1. Ανάπτυξη funneling plan

Αφού εξετάσουμε προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες των υπηρεσιών, της μοναδικής αξίας έναντι του ανταγωνισμού, τις ιδιαιτερότητες του κοινού ή των κοινών στόχου για να καταλήξομε στις πιθανώς αποδοτικότερες δομές.

 

 1. Καμπάνιες lead management

 Eνέργειες (καμπάνιες) με την μορφή email- SMS, content sequences  που έχουν ως σκοπό την διαχείριση των ευκαιριών πώλησης για την «προετοιμασία τους» και την μεγιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής από leads σε πελάτες

 

 1. Καμπάνιες branding & pre-framing

 Καμπάνιες που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη brand awarness καθώς και την δημιουργία αντιληπτικής αξίας για τις υπηρεσίες της επιχείρησης

 

 1. Ανάπτυξη ή μορφοποίηση του προιοντικού μίγματος

Για την μεγιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής από leads σε πελάτες αναπτύσσουμε, μορφοποιούμε και δοκιμάζουμε διαφορετικά προιοντικά μείγματα για την επίτευξη της βέλτιστης και πιο κερδοφόρας διαδρομής (funnel) πωλήσεων.

 
 

Πακέτο 3 - Ultimate Sales process package

 
Πρόκειται για το κορυφαίο πακέτο ανάπτυξης πωλήσεων όπου ουσιαστικά ολοκληρώνει το Funnel building package εστιάζοντας στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των πωλήσεων. Αυτό το επιτυγχάνουμε σχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε ολόκληρο το φάσμα της, αναπτύσσοντας το απαραίτητο «υλικό» πωλήσεων & εκπαιδεύοντας την ομάδα πωλήσεων.  Αναλυτικά το Ultimate Sales process package περιλαμβάνει τις παρακάτω επιπλέον υπηρεσίες.

 1. Ανάπτυξη ολοκληρωμένης διαδικασίας πωλήσεων

Λαμβάνοντας υπ’οψιν όλους τους παράγοντες στρατηγικής θα αναπτυχθεί, θα δοκιμαστεί στην πράξη και θα βελτιστοποιηθεί το σύστημα πωλήσεων της επιχείρησης σε όλο το φάσμα από την διαφήμιση μέχρι την υποδοχή & το follow up του πελάτη από το ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων.

 1. Εκπαίδευση προσωπικού

Αφού έχουμε σχεδιάσει το σύστημα – διαδικασία των πωλήσεων σχεδιάζουμε και εκτελούμε την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να διασφαλίσουμε την κορυφαία εφαρμογή του συστήματος στην πράξη και φυσικά την επίτευξη κορυφαίου αποτελέσματος.

 1. Κατασκευή υλικού πωλήσεων

Για κάθε διαδικασία προκύπτουν εργαλεία & υλικό που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική εκτέλεση  & το βέλτιστο αποτέλεσμα. Παραδείγματα των παραπάνω μπορεί να είναι φυλλάδια, οδηγοί, φόρμες συμπλήρωσης κτλ. Με το πακέτο Ultimate Sales process package θα σχεδιάσουμε όλο το απαραίτητο υλικό και θα σας το παραδώσουμε έτοιμο προς χρήση.

 

Πακέτο 4 - 360° Digital presence

 
Πρόκειται για ένα πακέτο που έρχεται να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης πάντα με γνώμονα την αποτελεσματικότητα & την μόνιμη καθοδήγηση αλλά και χειρισμού της αγοραστικής διαδικασίας. Συγκεκριμένα το πακέτο περιλαμβάνει:
 

 1. Ανάπτυξη web-site με ΔΩΡΟ 1 έτος hosting
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε δυναμικό website της επιχείρησης επάνω στην λογική του funnel που έχει σχεδιαστεί με λειτουργικότητες όπως :
 • Εγγραφή σε news letter
 • Εκδήλωση ενδιαφέροντος
 • Ηλεκτρονική αγορά

 

2. Ανάπτυξη Social media & Content strategy
Αναπτύσσουμε βάση της γενικότερης στρατηγικής αναλυτικές κατεύθυνσης στρατηγικής σχετικά με την βέλτιστη χρήση των social media σελιδών αλλά και για την κατασκευή κατάλληλου πρωτότυπου περιεχομένου με σκοπό την επίτευξη
 • SEO Rank: Να εμφανίζεται το site σε στρατηγικά επιλεγμένες λέξεις κλειδιά όταν οι χρήστες τις αναζητούν
 • Brand Identity: Να επικοινωνείται στο κοινό σας η διαφοροποίηση των υπηρεσιών

 

3. Google Ad-words campaign

Μια καμπάνια πρέπει να παρακολουθείται και να βελτιώνει συνεχώς τον λόγο κόστος /αποτέλεσμα. Αυτό το επιτυγχάνουμε εκτελώντας τις παρακάτω ενέργειες

ΤΙΜΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

 

Παρακάτω παρουσιάζονται οι τιμές του κάθε πακέτου και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνουν. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φπα.

Lead acquisition package
450
/μήνα
Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Advertising plan
Απεριόριστες καμπάνιες προσέλκυσης
Live optimization
200 leads
Απεριόριστη πρόσβαση σε Digi-mate software
2 γυμναστήρια
Διαφημιστικό budget
Funnel building package
600
/μήνα
Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Όλα τα περιεχόμενα του lead acquisition package
Σχεδιασμός ολοκληρωμένου funnel
Δοκιμή – βελτιστοποίηση funnel
Lead management campaigns
Branding campaigns
Pre-framing campaigns
2 γυμναστήρια
Ultimate Sales process package
2000
/+ 600€/μήνα
Τρόπος πληρωμής: 3 μηνιαίες δόσεις
Όλα τα περιεχόμενα του Funnel building package
Σχεδιασμός ολοκληρωμένης διαδικασίας πωλήσεων
Εκπαίδευση προσωπικού
Σχεδιασμός υλικού πωλήσεων
2 γυμναστήρια
360° Digital presence
2900
/+ ΦΠΑ
Τρόπος πληρωμής: 50% προκαταβολή, 30 % με την παράδοση, 20% Τελικές αλλαγές
Website
1 χρόνος hosting
Social media strategy
Content strategy
Google ad-words campaign
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9708678
Email: kchatzip@digi-mate.eu